#Samen tegen corona

Maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken zijn van kracht gegaan. We worden allemaal opgeroepen om binnen te blijven en contact buiten het gezin te beperken. Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, vraagt de FOD Volksgezondheid aan iedereen om de hygiënemaatregelen strikt toe te passen. Iedereen heeft dus een rol om ervoor te zorgen dat het coronavirus zo weinig mogelijk verspreidt.

Bescherm je met de juiste producten !

Geef bacteriën geen kans

Desinfectiezuilen

Karakteristieken : hygiënisch, product besparing,  multifunctioneel en personaliseerbaar, storingsvrij, milieuvriendelijk en vandaalbestendig.

             

Automatische dispensers

Verschillende modellen beschikbaar

Desinfecterend schoonmaakmiddel

Lamox of desinfecterend poetsmiddel

Lamox Lamox

Desinfecterende alcoholgels en -sprays

Perfecte desinfectie en handhygiëne zonder water, zonder spoelen, zonder afdrogen.

Germstar

Germstar groot germstar

Favogel

Desinfecterende alcoholspray

Alcoholspray

Social Distancing

Keep your distance!

Keep your distance!

In deze tijd, met de huidige coronamaatregelen, helpen we je graag. We kunnen dit virus niet zelf de wereld uit helpen. Maar wat we wél kunnen doen, is helpen voorkomen dat het coronavirus zich nog verder verspreidt Met deze deurmatten kan je in je interieur de nodige maatregelen nog extra in de verf zetten. Afmetingen 85X150cm. Verticaal of horizontaal afhankelijk van het ontwerp uiteraard. Kleuren C02 Light Grey – C28 Royal Blue – C66 Light Green

Belangrijk om je huis nu dagelijks extra schoon te maken !

Op plekken waar meerdere mensen samenkomen is een goede hygiëne altijd al belangrijk. In tijden dat er een virus rondwaart, zoals nu met het coronavirus, is het extra belangrijk om bepaalde objecten die veel gebruikt worden goed schoon te maken. Wij zetten op een rij welke dingen op de werkvloer en in huis elke dag extra gereinigd kunnen worden, om verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan.

Naast extra vaak de handen wassen, desinfecterende handgels gebruiken en te hoesten of niezen in de ellenboog, is het goed om voorwerpen die vaak aangeraakt worden nog wat beter en vaker te reinigen dan anders. Dat geldt onder meer voor: kranen, wc-bril en doortrekknop, toetsenborden, werkoppervlaktes en computermuizen, lichtknoppen, deurknoppen (ook bijvoorbeeld van de koelkast), trapleuningen, eettafels, aanrecht, deurbel, telefoon, …