Schrobzuigmachine CT 40

De veelzijdigheid en de competitieve prijs/kwaliteitsverhouding van de CT40 maken van dit toestel een wereldleider in de categorie schrobzuigmachines. Dit toestel is te verkrijgen met zowel een manuele aandrijving (=model B50), als met tractie (zelftrekkend)(=model BT50). De CT40 is dé oplossing voor een brede waaier reinigingsklussen. Dankzij zijn extreme wendbaarheid is het reinigen van kleine ruimten een koud kunstje. Door de mechanische aandrijving (geen V-snaren) van dit toestel, wordt tevens een lange levensduur en een onderhoudsvriendelijke schrobzuigmachine gegarandeerd. Zowel de CT40-B50 als de CT40-BT50 worden zonder 2 x (12 VDC) batterijen geleverd.

Voordelen:

  • Geen geluidsoverlast door geluidsdempend systeem (67 dB(A))
  • Een langere levensduur door het AFS-systeem (“Anti Foam System”) ter bescherming van de vacuümmotor tegen schuimvorming.
  • Ingebouwde batterijlader
  • Een gelijkmatige, grondige en efficiënte reiniging wordt u gegarandeerd door:
    >>> Het SLS-systeem (“Self Levelling System”) waarbij de borstel zich direct aanpast bij iedere oneffenheid in het vloeroppervlak.
    >>> Het CWS-systeem (“Constant Weight System”) dat zorgt voor een constante borsteldruk.
  • Zeer gebruiksvriendelijk:
    >>> Een stootvaste vloerzuigmond, uitgerust met geleidingswielen, maakt een snelle uitwisseling van de zuigrubbers mogelijk zonder gebruik te maken van gereedschap. De zuigrubbers kunnen daarenboven elk aan 4 zijden worden gebruikt, wat de onderhoudskosten en levensduur van dit toestel ten goede komt.
    >>> Het automatisch koppelen en ontkoppelen van de borstel gebeurt slechts met één enkele druk op de knop! Dit maakt gereedschappen en een vereiste handigheid overbodig.
    >>> Zowel de watertank, voorzien van reinigingsmiddel, als de vuilwatertank zijn vervaardigd uit stootvaste kunststof en hebben een inhoud van resp. 40 l en 50 l. De vuilwatertank is kantelbaar en daardoor zeer makkelijk te reinigen.
    >>> Een overzichtelijk bedieningspaneel met druktoetsen en indicatoren zorgt voor meer bedieningscomfort.

Technische specificaties: 

TypeCT40-B50
Werkbreedte borstel / vloermond500 mm / 815 mm
Aantal borstels1 stuk
Aandrijving24V (2x12V)(B50)
Afmetingen L x B x H1230 x 516 x 960 mm
Gewicht65 kg
Geluid (LWA)67 dB
Productiviteit (m²/u)1750 m²/u
Tankinhoud oplossing / terugwinning40 l / 50 l

 

Steekkaart ‘DiBo CT40 B50’

Vragen? contacteer ons! Vraag uw offerte aan!


Gerelateerde producten